Een succesvol festival door een laser te huren

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Maak een spetterend succes van uw festival door een laser in te schakelen. Bij Laser Light uit Wilrijk kunt u een laser op maat van uw festival huren. Met de lasers kunt u alle mogelijke effecten creëren. Lasershows zijn de laatste jaren gestegen in populariteit omdat ze heel uniek gemaakt worden en een extra touch toevoegen aan uw evenement.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Verras de gasten van uw festival door een laser in te schakelen

Tegenwoordig worden laser meer en meer ingeschakeld op bepaalde evenementen zoals een festival. Vaak wordt dit gebruikt om een vuurwerkshow na te bootsen omdat dit que brandveiligheid beter is. Niet alleen voor een festival zijn lasers interessant, ook voor bedrijven die bijvoorbeeld een afbeelding zoals hun logo willen projecteren op hun gebouw of tijdens een evenement zijn de lasers de geschikte oplossing. Wij ontwerpen lasershows volledig op uw maat en bekijken doorgaans op voorhand welke effecten u verkiest en oefenen de show ook. Door een laser te huren voor uw evenement maakt u er gegarandeerd een spektakel van!

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het huren van lasers voor uw festival? Dan zit u bij ons vakkundig bedrijf uit Wilrijk op de juiste plek. Bekijk op voorhand al even onze mogelijkheden ter inspiratie en neem gerust contact met ons op voor een offerte of afspraak. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.