Een laser gebruiken op uw evenement

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Een laser inschakelen op uw evenement, zoals een teambuilding of een festival, maakt dit event toch dat tikkeltje indrukwekkender. Bovendien is een laser zeer populair geworden aangezien het qua brandveiligheid beter is dan echt vuurwerk. Bent geïnteresseerd in het huren van een laser voor uw evenement? Denk dan eens aan Laser Light uit Wilrijk!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Met een laser maakt u een spetterend succes van uw evenement

Staat er een teambuilding als event op de planning en wilt u daarvoor iets origineels doen en een laser inschakelen? Denk dan zeker aan ons deskundig bedrijf uit Wilrijk! Wij bouwen aan de hand van lasers een spannend parcours of uitdagende doolhof. Wij garanderen plezier op uw evenement met onze mooie lasers en bovendien is samenwerking een must en is uw teambuilding zeker geslaagd! Duik over, kruip onder en stap in een doolhof van laserstralen, waaruit u zo snel mogelijk moet komen zonder de stralen aan te raken, want dat levert u strafpunten op! Naast een laser voor uw event kunt u voor outdoor lasers of wanneer u iets wilt projecteren op gebouwen, zoals uw logo, ook bij ons terecht! Pak uit met een laser op uw evenement en er zal nog jaren over uw event gesproken worden!

Contacteer ons nu

Wilt u graag een laser gebruiken op uw evenement maar weet u niet goed hoe u hieraan begint? Vertrouw dan vooral op onze deskundigheid! Wilt u meer te weten komen over onze mogelijkheden om een laser te huren of wilt u graag een offerte aanvragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via ons online formulier.