eindejaarsboodschap

Eindejaarsboodschap laten projecteren op gebouw

Denkt u er nog aan om kerstkaartjes te versturen of drukwerk te laten maken om uw eindejaarswensen over te brengen? Momenteel zijn er veel betere manieren beschikbaar om op te vallen tussen jouw concurrenten!


Effect

Bedenk je eens hoeveel meer effect jouw boodschap heeft indien je deze rechtstreeks op je gebouw kan laten projecteren! Jouw boodschap is direct zichtbaar voor iedereen in de omgeving met een ontzettend groot bereik. Daarbij komt nog dat deze techniek nog niet veel gebruikt wordt en dus als zeer speciaal ervaren wordt door jouw potentiële of bestaande klanten. Een laser is altijd spectaculair en zodoende veel opvallender dan de gangbare grafische of audiovisuele middelen.

Laser vs gewone reclame

Een algemeen probleem in moderne reclame is dat je bericht verdwijnt tussen de duizenden aanplakborden, posters, tv-commercials en flyers. Met onze technologie kunt u uw logo’s en berichten op gebouwen projecteren, zichtbaar vanaf kilometers afstand. Onze laserprojectoren zijn zeer krachtig en daardoor in staat om jouw boodschap klaar en duidelijk over te brengen.


Zichtbaar voor grote omgeving

De ongelooflijke helderheid stelt ons in staat om uw logo of boodschap op gebouwen te vertonen op een zeer heldere manier die je amper met andere technologieën kan evenaren. Wij kunnen uw logo, logo’s van sponsors, aangepaste scrolltekst, animaties of periodiek bijgewerkte aankondigingen en bijna alles wat u kunt bedenken projecteren.


Evenementen
Onze laser projecties zijn ideaal voor reclame- en merkactiviteiten. Ook een geweldige manier om de aandacht te vestigen op evenementen, hotels en andere attracties.

 

logo laten projecteren op gebouw
laser projectie op gebouw
kerstboodschap op gebouw met laser
een kerstboodschap laten laseren
laser op gebouw
laser op gebouw
logo op gebouw laser
logo op gebouw laser
boodschap op gebouw laser
eindejaarswensen op gebouw laten laseren