Laser huren voor tunnels

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Wilt u graag een laser huren voor uw evenement om spectaculaire tunnels na te bootsen? Dan kunt u dat doen bij Laser Light uit Wilrijk. Laser tunnels zijn indrukwekkende lasershows die van uw evenement zoals een festival een spetterend succes maken. Ook voor andere speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag of een teambuilding kunt u bij ons verschillende soorten lasers huren.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Voor laser tunnels of andere projectors zit je bij ons op de juiste plaats

Bij ons kunt u eenvoudig een projector huren om bijvoorbeeld laser tunnels te creëren of een laser parcours te bouwen. De lasers zijn een indrukwekkende tool die een extra sfeer toevoegen aan uw evenement zoals een festival. Bovendien zijn ze qua brandveiligheid de perfecte vervanging van vuurwerk, dat is ook de reden waarom de lasers de laatste jaren zo populair geworden zijn. Heeft u een andere reden om lasers in te schakelen, zoals het projecteren van uw logo op een gebouw? Dan zit u bij ons ook zeker op de juiste plaats!

Huur een projector bij ons

Bent u ervan overtuigd dat laser tunnels uw evenement net dat tikkeltje specialer maken? Aarzel dan zeker niet om dergelijke laserprojector te huren bij ons in Wilrijk! Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.