Outdoor lasers huren

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Bij Laser Light uit Wilrijk kunt u outdoor lasers huren en mooie effecten creëren. Bovendien kunt u deze outdoor lasers ook perfect indoor gebruiken, bijvoorbeeld op de dansvloer, aan het zwembad of in uw woonkamer. Ook voor festivals of bij het organiseren van een teambuilding is het huren van een lasershow een goed idee.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Outdoor lasers huren die weersbestendig zijn

Alle outdoor lasers, die u bij onze firma in Wilrijk kunt huren, zijn weerbestendig en zijn bovendien beschermd tegen vuil en stof. Zet de laser aan en u kunt direct genieten van prachtige verlichting en een gezellige sfeer. De lasers kunnen gebruikt worden bij verschillende soorten buitenevenementen zoals festivals, barbecues of tuinfeesten. De laser is op vlak van brandveiligheid bovendien een uitstekende vervanging van vuurwerk. Outdoor lasers kunnen grote lasershows weergeven voor een groot publiek en mooie afbeeldingen of logo’s van bedrijven projecteren op gebouwen of in de lucht.

Reken op onze deskundigheid

Bij ons kunt u lasers huren voor verschillende evenementen. Organiseert u een feest of wilt u een leuke teambuilding organiseren? Dan zit u op de juiste plaats bij ons. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.