Projecteren op gebouwen

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Wilt u graag een afbeelding of bijvoorbeeld uw logo op een gebouw laten projecteren? Dan schakelt u best Laser Light uit Wilrijk in. Wij zijn gespecialiseerd in projectie op gebouwen enerzijds en anderzijds in het toepassen van lasers in de entertainment. Zo kunt u een laser parcours of laser tunnel huren voor een teambuilding of verjaardagsfeestje.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Uw logo projecteren op een gebouw

Projectie op een gebouw wordt meer een meer toegepast om bijvoorbeeld een logo van een bedrijf te projecteren. Doordat het indrukwekkend en opvallend is zullen voorbijgangers nog lang aan uw bedrijf denken. Bij ons bedrijf uit Wilrijk kunt u niet enkel terecht voor projectie op gebouwen, maar ook voor bijvoorbeeld voor projectie in de lucht en andere soorten outdoor lasers. Bovendien is projecteren op gebouwen een goed idee om een detail of promo van uw bedrijf in de kijker te zetten. Geniet nu van de vele voordelen van projectie op een gebouw.

Wij helpen u bij projectie op gebouwen

Wij helpen u graag indien u problemen ondervindt bij of vragen heeft over projectie op gebouwen. Het kan voorkomen dat u geen enkel idee heeft van hoe u hieraan begint. Laat onze vakmannen u daarom bijstaan. Projecteren op gebouwen biedt tal van opties en voordelen waarvan u kunt genieten. Bij ons kunt u deze ontdekken. Ook voor de verhuur van lasers voor op evenementen zoals een teambuilding of een bedrijfsfeest kunt u een beroep doen op ons. Lasers zijn qua brandveiligheid ook veel veiliger dan echt vuurwerk en bovendien is het projecteren op gebouwen dé toekomst van technologie.

Vraag uw offerte aan

U kunt ons bellen of mailen indien u vragen of opmerkingen heeft in verband met projectie op gebouwen of over onze technieken zoals de zogenaamde laser mapping. Bekijk gerust onze mogelijkheden en wij verwelkomen u graag en maken samen met u een groot succes van uw lasershow! U kunt ons bereiken op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.