Word art Laser Light
Home | Festival laser
Een show met veel lasers

Een succesvol festival door een laser te huren

Maak een spetterend succes van uw festival door een laser in te schakelen. Bij Laser-Light uit Wilrijk kunt u een laser op maat van uw festival huren. Met de lasers kunt u alle mogelijke effecten creëren. Lasershows zijn de laatste jaren gestegen in populariteit omdat ze heel uniek gemaakt worden en een extra touch toevoegen aan uw evenement.

Laat u betoveren door ons

Verras de gasten van uw festival door een laser in te schakelen

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Verras de gasten van uw festival door een laser in te schakelen

Tegenwoordig worden laser meer en meer ingeschakeld op bepaalde evenementen zoals een festival. Vaak wordt dit gebruikt om een vuurwerkshow na te bootsen omdat dit que brandveiligheid beter is. Niet alleen voor een festival zijn lasers interessant, ook voor bedrijven die bijvoorbeeld een afbeelding zoals hun logo willen projecteren op hun gebouw of tijdens een evenement zijn de lasers de geschikte oplossing. Wij ontwerpen lasershows volledig op uw maat en bekijken doorgaans op voorhand welke effecten u verkiest en oefenen de show ook. Door een laser te huren voor uw evenement maakt u er gegarandeerd een spektakel van!

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Contacteer ons voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in het huren van lasers voor uw festival? Dan zit u bij ons vakkundig bedrijf uit Wilrijk op de juiste plek. Bekijk op voorhand al even onze mogelijkheden ter inspiratie en neem gerust contact met ons op voor een offerte of afspraak. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.

Laser-Light