Word art Laser Light
Home | Laser doolhof
Een show met veel lasers

Laser doolhof huren

Wilt u een leuke dag of amusante teambuilding organiseren en daarvoor een laser doolhof huren? Dan zit u goed bij Laser-Light uit Wilrijk. Een laser doolhof is ideaal om samenwerking te bevorderen en het is ook gewoon een leuke belevenis. Het is de bedoeling dat u uw weg vindt door een doolhof van laserstralen zonder deze te raken!

Laat u betoveren door ons

Amuseer u te pletter met onze laser doolhof

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Amuseer u te pletter met onze laser doolhof

Een laser doolhof huren staat garant voor een zeer leuke tijd. Duik over, kruip onder en stap in een doolhof van laserstralen, waaruit u zo snel mogelijk moet komen zonder de stralen aan te raken, want dat levert u strafpunten op! Ook voor uitdagende en spannende laser parcours en lasershows op muziek moet u bij ons bedrijf uit Wilrijk zijn. Door een laser in te schakelen, bijvoorbeeld in de vorm van een doolhof, kan je verschillende imposante effecten creëren en uw gasten een verrassend element bezorgen.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een lasershow, zoals de laser doolhof? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. U kunt bovendien ter inspiratie al eens kijken naar onze mogelijkheden. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.

Laser-Light