Word art Laser Light
Home | Laser mapping
Een show met veel lasers

Laser mapping

Bij laser mapping gaan de lasers zich aanpassen aan het gebouw waarop ze geprojecteerd worden. Op die manier kunnen verschillende imposante effecten gecreëerd worden. Bovendien wordt laser mapping, dat u bij Laser-Light uit Wilrijk kunt huren, gebruikt om belangrijke en relevante details van een object of gebouw uit te lichten en te benadrukken.

Laat u betoveren door ons

Laser mapping op alle soorten gebouwen toepassen

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Laser mapping op alle soorten gebouwen toepassen

Onze veelzijdige 3D-mappinglasertechnologie is aanpasbaar aan elke omgeving in alle industrieën en op alle soorten gebouwen, zonder dat GPS nodig is. Met laser mapping kunt u indrukwekkende effecten projecteren en de toeschouwers verrassen. Ook voor leuke evenementen zoals een teambuilding of een festival kunt u een projector huren bij onze firma uit Wilrijk. ‘Normale verlichtingsmogelijkheden’ krijgen meer en meer beperkingen in vergelijking met het projecteren van lasers. Dat is dan ook de reden waarom lasershows meer en meer gebruikt worden bij onder andere architecten en ontwerpers. Bij ons kunt u bovendien zowel indoor als outdoor lasers huren.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Probeer deze lasershow uit

Bent u geprikkeld door de mogelijkheden van dit type lasershow? Dan kunt u deze, en nog veel meer andere soorten shows, bij ons huren. Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u graag een offerte aanvragen? Contacteer ons dan snel op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via ons online formulier.

Laser-Light