Word art Laser Light
Home | Laser parcours
Een show met veel lasers

Een spannend laser parcours organiseren

Bij Laser-Light uit Wilrijk kunt u een laser huren om een spannend parcours te organiseren als bijvoorbeeld een teambuilding voor uw werknemers. Ook voor ander evenementen zoals een festival of wanneer u uw logo wilt projecteren in de lucht kunt u een beroep doen op onze lasers uit Wilrijk.

Laat u betoveren door ons

Een laser parcours is een unieke belevenis

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Een laser parcours is een unieke belevenis

Ons laser parcours zit vol met uitdagingen en is een belevenis die u meegemaakt moet hebben. U kunt dit laser parcours zelfs gewoon in uw woonkamer of bedrijf organiseren. Bij ons kunt u op een eenvoudige manier verschillende soorten lasers huren voor verschillende evenementen zoals een festival of een teambuilding. Een laser parcours is een spannende activiteit die u kunt organiseren voor jong en oud. Duik onder de laser, spring erover en waan u een echte spion. Maar pas op, raak een laser aan in het parcours en u krijgt strafpunten!

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Organiseer uw parcours

Wilt u graag een uitdagende lasershow voor uw gezin, vrienden of medewerkers organiseren. Dan kunt u deze bij ons bedrijf uit Wilrijk huren. Ook voor andere shows zoals laser mapping of een doolhof kunt u bij ons terecht. Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.

Laser-Light