Word art Laser Light
Home | Laser reclame
laser projectie logo

Uw logo laten projecteren op een muur

Met de hulp van Laser-Light uit Wilrijk kunt u uw logo laten projecteren op eender welke muur. De projectie van een logo is relatief nieuw maar snel populair geworden omdat het een echte aandachtstrekker is. Mensen zullen niet snel uw logo, dat u kunt projecteren op een muur, vergeten.

Laat u betoveren door ons

Logo projecteren op een muur

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Logo projecteren op een muur

Lasers kunnen op bijna elk oppervlak en materiaal, zoals een muur, uw logo projecteren en er is geen speciaal scherm voor nodig. De laserlichtsystemen van laser-light zijn beschikbaar in verschillende vermogensniveaus – tot extreem hoogwaardige oplossingen. Zo is de projectie van een logo, teksten en tekeningen over zeer lange afstanden mogelijk. De helderheid van de laserbundels laat jouw logo “schijnen” en geeft een extra spectaculair effect. Laser projecties zijn nog niet zo bekend, dus het effect van de ‘nieuwe’ manier van reclame is daarom extra opvallend.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Wie heeft laserreclame nodig?

Laserreclame is een speciale manier om extra cachet en spektakel aan een bepaald merk, product of evenement toe te voegen. Aangezien men niet afhankelijk is van bepaalde projectieoppervlakken, zoals specifiek een muur, om een logo op te projecteren, is het mogelijk om bestaande infrastructuur te gebruiken. De meest voorkomende voorbeelden hiervan zijn projecties op muren van gebouwen of op bergen. Maar de mogelijkheden voor de projectie van uw logo zijn echter eindeloos. Vooral middelgrote tot grote bedrijven kiezen voor laser advertising om hun advertentiebereik te diversifiëren en een grote groep mensen met een lage inspanning aan te trekken.

Mogelijkheden:

  • De projectie van uw logo op eender welk gebouw,
  • Uw boodschap tijdelijk en in groot, helder formaat op eender welke ondergrond,
  • Uw logo of eindejaarswensen projecteren op de muur van een gebouw,
  • Uw logo ook tijdelijk projecteren voor bijv. één avond of verschillende dagen

Schakel nu onze lasers in

Bent u geïnteresseerd in het huren van onze lasersystemen om het logo van uw bedrijf te projecteren op de muur? Doe dan een beroep op onze deskundigheid. Bekijk onze mogelijkheden om inspiratie op te doen of contacteer ons in Wilrijk voor meer info. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via ons online formulier.

Laser-Light