Word art Laser Light
Home | Laser tunnels
Een show met veel lasers

Laser huren voor tunnels

Wilt u graag een laser huren voor uw evenement om spectaculaire tunnels na te bootsen? Dan kunt u dat doen bij Laser-Light uit Wilrijk. Laser tunnels zijn indrukwekkende lasershows die van uw evenement zoals een festival een spetterend succes maken. Ook voor andere speciale gebeurtenissen zoals een verjaardag of een teambuilding kunt u bij ons verschillende soorten lasers huren.

Laat u betoveren door ons

Voor laser tunnels of andere projectors zit je bij ons op de juiste plaats

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Voor laser tunnels of andere projectors zit je bij ons op de juiste plaats

Bij ons kunt u eenvoudig een projector huren om bijvoorbeeld laser tunnels te creëren of een laser parcours te bouwen. De lasers zijn een indrukwekkende tool die een extra sfeer toevoegen aan uw evenement zoals een festival. Bovendien zijn ze qua brandveiligheid de perfecte vervanging van vuurwerk, dat is ook de reden waarom de lasers de laatste jaren zo populair geworden zijn. Heeft u een andere reden om lasers in te schakelen, zoals het projecteren van uw logo op een gebouw? Dan zit u bij ons ook zeker op de juiste plaats!

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Huur een projector bij ons

Bent u ervan overtuigd dat laser tunnels uw evenement net dat tikkeltje specialer maken? Aarzel dan zeker niet om dergelijke laserprojector te huren bij ons in Wilrijk! Heeft u nog vragen of opmerkingen of wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn? Contacteer ons dan zeker op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.

Laser-Light