Laser doolhof

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

Wilt u een leuke dag of amusante teambuilding organiseren en daarvoor een laser doolhof huren? Dan zit u goed bij Laser Light uit Wilrijk. Een laser doolhof is ideaal om samenwerking te bevorderen en het is ook gewoon een leuke belevenis. Het is de bedoeling dat u uw weg vindt door een doolhof van laserstralen zonder deze te raken!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Amuseer u te pletter met onze laser doolhof

Een laser doolhof huren staat garant voor een zeer leuke tijd. Duik over, kruip onder en stap in een doolhof van laserstralen, waaruit u zo snel mogelijk moet komen zonder de stralen aan te raken, want dat levert u strafpunten op! Ook voor uitdagende en spannende laser parcours en lasershows op muziek moet u bij ons bedrijf uit Wilrijk zijn. Door een laser in te schakelen, bijvoorbeeld in de vorm van een doolhof, kan je verschillende imposante effecten creëren en uw gasten een verrassend element bezorgen.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kostprijs van een lasershow, zoals de laser doolhof? Vraag dan gerust een offerte bij ons aan. U kunt bovendien ter inspiratie al eens kijken naar onze mogelijkheden. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd contacteren op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.