Laser Light diensten text
Home | Mogelijkheden

Lasershow

Mogelijkheden

Onze laser

Opties

Lasershow

Mogelijkheden

Met de Laser-Light lasers zijn de mogelijkheden eindeloos. Dikwijls worden onze lasers gehuurd voor die extra pinch op parties, optredens of evenementen. Zelfs discotheken huren ons regelmatig in om voor een bepaalde avond een spektakel te creëren.

Laser belichting show

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

LASERSHOW

Op maat

Er wordt ons ook regelmatig gevraagd om een lasershow op maat te maken voor bijvoorbeeld verjaardagen. of openlucht- en vuurwerkshows. Vuurwerkshows worden tegenwoordig dikwijls vervangen door lasershows in verband met de brandveiligheid. Een andere niche waarvoor men dikwijls een lasershow op maat bestelt zijn theatershows of optredens. Hiervoor wordt dan op voorhand een lasershow in elkaar gestoken die exclusief gebruikt wordt voor een bepaald evenement.

Fontein belichting lasers
Kleurige lasershow
Figuren iconen met lasers

KOMT U ER NIET HELEMAAL UIT?

Stel hier uw vraag

Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons privacy beleid
LASERSHOW

Projecties

Tegenwoordig krijgen wij meer en meer de vraag om met onze lasers een boodschap of een logo op een gebouw te projecteren. Dit is perfect mogelijk en wij zijn gespecialiseerd om deze nieuwe vorm van reclame toe te passen op de meeste ondergronden. Bedrijven vinden het interessant om in plaats van op schermen hun boodschap of logo te vertonen dit te doen via laser rechtstreeks op het gebouw, waardoor de impact veel groter is vermits veel beter zichtbaar vanop grote afstand. Je kan hier meer informatie vinden in verband met het projecteren van boodschappen op gebouwen via lasertechniek !

Tunnel van lasers

EEN OFFERTE AANVRAGEN?

LASERSHOW

Special FX

Wij kunnen met Laser-Light alle mogelijke effecten creëren. Dit kan gaan van strakke laserstralen tot grating effecten, effecten op spiegelbollen, mooie lasertunnels of wat dacht u van een laserdoolhof of een laserparcours? Contacteer ons snel om al onze mogelijkheden te bespreken. Er zit zeker iets voor jou tussen!

LASER

Fun

Discotheek met lasers
Laser-Light