Word art Laser Light
Home | Outdoor lasers
Een show met veel lasers

Outdoor lasers huren

Bij Laser-Light uit Wilrijk kunt u outdoor lasers huren en mooie effecten creëren. Bovendien kunt u deze outdoor lasers ook perfect indoor gebruiken, bijvoorbeeld op de dansvloer, aan het zwembad of in uw woonkamer. Ook voor festivals of bij het organiseren van een teambuilding is het huren van een lasershow een goed idee.

Laat u betoveren door ons

Outdoor lasers huren die weersbestendig zijn

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Outdoor lasers huren die weersbestendig zijn

Alle outdoor lasers, die u bij onze firma in Wilrijk kunt huren, zijn weerbestendig en zijn bovendien beschermd tegen vuil en stof. Zet de laser aan en u kunt direct genieten van prachtige verlichting en een gezellige sfeer. De lasers kunnen gebruikt worden bij verschillende soorten buitenevenementen zoals festivals, barbecues of tuinfeesten. De laser is op vlak van brandveiligheid bovendien een uitstekende vervanging van vuurwerk. Outdoor lasers kunnen grote lasershows weergeven voor een groot publiek en mooie afbeeldingen of logo’s van bedrijven projecteren op gebouwen of in de lucht.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Reken op onze deskundigheid

Bij ons kunt u lasers huren voor verschillende evenementen. Organiseert u een feest of wilt u een leuke teambuilding organiseren? Dan zit u op de juiste plaats bij ons. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld onze mogelijkheden? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons. Dat kan op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.

Laser-Light