Word art Laser Light
Home | Eindejaarsboodschap
Een show met veel lasers

Eindejaarsboodschap laten projecten op gebouwen

Denkt u er nog aan om kerstkaartjes te versturen of drukwerk te laten maken om uw eindejaarswensen over te brengen? Momenteel zijn er veel betere manieren beschikbaar om op te vallen tussen jouw concurrenten!

Laat u betoveren door ons

Effect

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Effect

Bedenk je eens hoeveel meer effect jouw boodschap heeft indien je deze rechtstreeks op je gebouw kan laten projecteren! Jouw boodschap is direct zichtbaar voor iedereen in de omgeving met een ontzettend groot bereik. Daarbij komt nog dat deze techniek nog niet veel gebruikt wordt en dus als zeer speciaal ervaren wordt door jouw potentiële of bestaande klanten. Een laser is altijd spectaculair en zodoende veel opvallender dan de gangbare grafische of audiovisuele middelen.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Laser vs gewone reclame

Een algemeen probleem in moderne reclame is dat je bericht verdwijnt tussen de duizenden aanplakborden, posters, tv-commercials en flyers. Met onze technologie kunt u uw logo’s en berichten op gebouwen projecteren, zichtbaar vanaf kilometers afstand. Onze laserprojectoren zijn zeer krachtig en daardoor in staat om jouw boodschap klaar en duidelijk over te brengen.

Zichtbaar voor grote omgeving

De ongelooflijke helderheid stelt ons in staat om uw logo of boodschap op gebouwen te vertonen op een zeer heldere manier die je amper met andere technologieën kan evenaren. Wij kunnen uw logo, logo’s van sponsors, aangepaste scrolltekst, animaties of periodiek bijgewerkte aankondigingen en bijna alles wat u kunt bedenken projecteren.

Laser-Light