Laser op muziek

Gespecialiseerd in entertainment

Voor particulier en bedrijven

Naast levering ook ondersteuning

U kunt bij Laser Light uit Wilrijk een laser huren die u kunt afstemmen op de muziek naar uw keuze. Door middel van een ingebouwde microfoon reageert de laser op de muziek en kunt u leuke sferen en effecten creëren. Ook voor andere evenementen zoals een festival of een teambuilding kunt u bij ons een laser huren.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser?

Neem contact op

Huur een laser die op de muziek naar uw smaak

Een laser is een spectaculair lichteffect dat je gebruikt om jouw feest of evenement een echt wow-effect te geven. Ook voor een spannende laser doolhof of uitdagend laser parcours zit u bij ons bedrijf uit Wilrijk op de juiste plaats. Kies voor de laser met muziek van uw keuze en maak er een spetterend feestje van. Bent u benieuwd naar de kostprijs van onze lasershows? Dan stellen onze medewerkers met veel plezier een offerte op maat op.

Maak een succes van uw feest

Met onze lichtshow op muziek die u bij ons kunt huren maakt u gegarandeerd een spetterend succes van uw evenement. U kunt bovendien als bedrijf ook bijvoorbeeld uw logo of reclame in de lucht projecteren. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u nog vragen of opmerkingen? Dat kunt u doen op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via het e-mailadres laser.light@icloud.com.