Word art Laser Light
Home | Projecteren in de lucht
Een show met veel lasers

Projecteren in de lucht

Bent u op zoek naar een firma die u kan helpen bij het projecteren in de lucht? Dan zit u bij Laser-Light uit Wilrijk op de perfecte plaats. U kunt ons inschakelen voor verschillende evenementen zoals festivals of theaterstukken. Projecties in de lucht zorgt voor een verrassend effect en laat uw evenement gegarandeerd slagen!

Laat u betoveren door ons

Een laser huren om te projecteren in de lucht

Onze laser

Beelden

Kies voor onze

Projector

Laat u betoveren door ons

Een laser huren om te projecteren in de lucht

De lasers die u bij ons kunt huren worden gebruikt om 3D-beelden te projecteren. Zo verschijnen er bewegende beelden in de lucht. U kunt onze lasers gebruiken om verschillende effecten te creëren. Bovendien worden deze lasers, waarmee u kunt projecteren in de lucht, vaak gebruikt voor vuurwerkshows, omdat ze beter zijn in verband met brandveiligheid. U kunt de lasers huren voor evenementen zoals verjaardagen, festivals en nog veel meer. Ook voor het projecteren van bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf in de lucht en voor laser parcours worden vaak lasers gebruikt.

Buiten een lasershow organiseren
Discotheeks met lasers
Roze lasertunnel

Kies voor onze

Projector

Bent u overtuigd van de voordelen van het huren van een laser? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden en verschillende opties. Indien u nog vragen of opmerkingen heeft over de soorten lasers die wij aanbieden voor uw evenement of indien u een offerte wilt aanvragen kunt u ons altijd contacteren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Blauw en groene lasers

Huur nu een laser

Bent u geïnteresseerd in het huren van een laser? Dan kunt u een beroep doen op ons deskundig bedrijf uit Wilrijk. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen op het nummer +32 (0) 479 20 31 05 of via ons online formulier.

Laser-Light